Kontakt oss.

Lurer du på noe eller ønsker hjelp med bestilling? Eventuelt kanskje du har et annet prosjekt i tankene? Send oss en melding!

Kontaktinfo

Jeg ønsker hjelp med:

Mine ønsker

FaQ.

Hvordan bestiller jeg?

Du kan enkelt bestille produktene du ønsker direkte på siden vår. Du får mulighet til å betale med kort, eller med faktura. Når du har funnet riktig produkt må du fylle ut et skjema som gir oss den informasjonen vi trenger for å ferdigstille designet ditt.

Hva er enterprise pakker?

Vi elsker å jobbe med større prosjekter, dermed har vi ordnet løsninger som gjør det enkelt for oss og klienten. Vi kartlegger hvilket behov bedriften trenger i tiden fremover og skreddersyr en fast avtale. Enkelt for oss, enkelt for deg.

Hva er 100% fornøyd?

På de største pakkene på web- og logo design har vi fornøydgaranti. Det vil si at hvis du ikke blir fornøyd med konseptet vi kommer frem til, vil vi starte på nytt og lage et nytt design – helt til du er fornøyd med arbeidet.

Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller til dere sender over filene?

Vi prøver å etterkomme 3 dagers leveringstid – dog har vi en turnaround på 5 dager. Av og til kan det hende at vi har ekstremt mye å gjøre. Vi tar da kontakt med kunden og forsikrer oss om at dette er greit før vi fortsetter designet.

Jeg får ikke opp skjema for bestilling, hva gjøre jeg?

Enkelte produkter krever at vi tar en nøyere gjennomgang av bedriften og hva som trengs for å gjøre ditt design riktig. Disse produktene har ikke et skjema for bestilling og du blir tatt til et skjema hvor du kan sende inn en henvendelse på valgt produkt. Her tar vi kontakt med deg så fort som mulig for å kartlegge hva som skal til og dermed starter vi designprosessen.

Logo er ferdigstilt, jeg har mottatt faktura men jeg får ikke tilsendt filene?

Vi sender over alle filene når vi har mottatt betaling for tjenesten. Derfor er det enklest at man betaler med kort samtidig som man sender inn skjema. Da unngår man unødvendige prosesser med nettbank og vi har full oversikt over når betalingen din ble gjort. Send oss gjerne en kvittering på utført betaling så sende vi over filene så fort som mulig!

Jeg har sendt inn skjema, betalt med kort, hva nå?

Hvis skjema er korrekt utfylt og vi har all nødvendig informasjon kan du bare lene deg tilbake og slappe av – innen 5 dager mottar du ferdige design i mailboksen. Om vi trenger mer informasjon vil vi ta kontakt med deg.

Hva skjer om jeg ikke blir fornøyd med første utkast på logo?

De fleste blir fornøyd på første forsøk. Om du mot formodning skulle ønske endringer så har du 3 endringer inkludert i pakkene våre. I Professional pakken har du ubegrenset med endringer. Men husk, du er vår viktigste referanse – så vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd!